Бекам од Ирме тражи 25.000.000 долара

Глас Српске
Бекам од Ирме тражи 25.000.000 долара

Енглески фудбалер Дејвид Бекам написао је пет страница судске изјаве којом одбацује тврдње проститутке поријеклом из БиХ Ирме Ници да је платио 6.000 фунти за секс с њом и њеном пријатељицом, пише "Daily Mail ". Бекам ће од Ирме тражити надокнаду од 25.000.000 долара, а судска расправа требало би да буде одржана 7. фебруара.

У чланку америчког магазина "In Touch" Ници је тврдила да се, заједно са својом пријатељицом, састала са Бекамом у једном хотелу у Њујорку 16. аугуста 2007. године у 22 часа, али Бекам тврди да је тада боравио са својим суиграчима у једном другом њујоршком хотелу. Он је написао детаљан извјештај о томе како је слетио у град у 20:30 часова и потом имао масажу у хотелској соби до раних јутарњих часова.

- Тражио сам терапеута који ће остати у мојој соби до раних јутарњих часова. Мој безбједносни тим је био са мном прије, током и послије масаже и они имају детаљан записник о томе. Када је терапеут отишао, ја сам отишао на спавање - каже Бекам.
У одговору на оптужбе да је платио 6.000 фунти за секс Бекс је рекао како никад не носи толики новац када путује.

- Једини начин на који сам могао имати 10.000 долара у готовини уз себе јесте да сам тај новац тражио и добио од неког из мог тима менаџера, али у августу 2007. године нисам имао такав захтјев према њима - навео је Бекам, који је потом одбацио и Ирмине тврдње према којима су спавали у Лондону четири седмице касније.

Он је истакао како је у то вријеме био у посјети оцу Теду, који се опорављао у болници од срчаног удара. Послије тога је, како тврди, спавао у својој кући у Хертфоршајру, такође са својим тимом обезбјеђења. Додао је како су му Ирмине тврдње узроковале "тешке емоционалне невоље, укључујући понижење, стид, бијес и забринутост".

- Изјављујем под пријетњом казне за кривоклетство, према законима СAД, да је све што сам навео истина - ријечи су којима је Бекам завршио документ потписан 14. јануара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана