Беби Дол: Животиње су бебице које у сну расту

Агенције
Беби Дол: Животиње су бебице које у сну расту

Београд - Беби Дол, фармерка коју са прве „Фарме” памтимо по многим свађама, филозофирању и по томе што је пјевала магарцу, прве дане на имању користи да евоцира успомене, а фармерима се обратила ријечима: „Леси се вратио кући”, преносе агенције.

- Ја сам стара фармерка, овде сам била 100 дана. Бићу женски савезник, а мушкарцима сам понела жилете пошто чујем да је несташица и да их краду, а и да би могли да исеку вене на време - већ на самом уласку почела је са шалама.

Беби Дол, која је на првој фарми највише времена проводила са животињама, и овога пута је фармерима говорила о њима.

- Једва чекам да ујутру видим животиње. Оне су бебице и не смеју се дирати у сну, јер је њима сан све. Оне у сну расту - говорила је Весни Ривас, Зорици Марковић, Љуби, Ша и осталима, а они су са невјерицом слушали.

На прошлој фарми Беби Дол је овчице утјеривала у обор тако што им је причала, а магаренцету Окију је пјевала.

Сви који су гледали прву „Фарму” сјећају се да ју је магаре заиста пратило у стопу и како је умело да гурне главу на њено раме.

- Па, ти си најбољи дечко овде, знаш - говорила му је Бебица.

На журки је била весела, испијајући пиво из лименке, а то што нема кревет и што јој џак са гардеробом није још увијек стигао, није је уздрмало.

Једина брига биле су јој бубе.

- Шта се дешава са бубама, је л’ их има? - упитала је Љубу.

Беби Дол је истакла да јој се нису допале неке свађе у досадашњем току фарме, поготово када су момци вријеђали жене и непристојно се понашали, те да ће она “све то да среди”.

Трендсетерка на имању у Лисовићима

Драгана Шарић, како је право име ове умјетнице, која наступа као Беби Дол, осим музичких, деценијама је диктирала и модне трендове.

Остало је упамћено да је прије тридесетак година чак и Лондон оставила без текста када се на улицама британске престонице појавила у дубоким црним кожним чизмама и ултракраткој сукњи.

Једна од њених највећих љубави је био Масимо Савић, а Беби Дол се и дан-данас издваја из домаће естраде по авангардним одјевним комбинацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана