Беба стиже на двор у јулу

Агенције
Беба стиже на двор у јулу

Симпатична војвоткиња Кејт Мидлтон тренутно се бави хуманитарним акцијама у Шкотској, а за тамошње таблоиде открила је и занимљив податак у вези са својом бебом.

На питање када стиже беба, Кејт је одговорила: Термин је средина јула, но чини се да бебе имају своју вољу.

Како извјештава “E Online”, Кејт и Вилијам на дводневном су путовању на којем обилазе оне којима је помоћ најпотребнија, а изгледа да им шкотски ваздух прија, јер се чак и ћутљивом принцу Вилијаму развезао језик.

 - Кетрин је, како сте могли примијетити, тренутно мало ограничена кад су спортови у питању, но једва се суздржала да не узме тениски рекет и изазове ме на партију. Превелики сам yентлмен да бих рекао ко би побиједио - нашалио се духовито Вилијам у једном центру.

Кејт и Вилијам упознали су се у јесен 2001. на шкотском Универзитету “St Andrews”, гдје су обоје студирали историју умјетности.

Прво су били само пријатељи, који су се често дружили, учили заједно и играли тенис.

Принц се, наводно, јако загријао за своју колегиницу видјевши је као манекенку на хуманитарној ревији, на којој је била одјевена у провидну чипкасту хаљину.

Крајем 2003. започели су романсу, а љубав је цвјетала све до априла 2007. године, када су прекинули јер се принц, наводно, сматрао премладим за брак, а и бацио је око на племкињу и глумицу Изабелу Калторп.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана