Бартон провоцирао навијаче

Глас Српске
Бартон провоцирао навијаче

Када се спомене има Џоија Бартона, готово увијек је ријеч о неком инциденту. Фудбалер Квинс Парка који је због своје проблематичне нарави у прошлости неколико пута завршио пред дисциплинским органима па чак и "гулио" у затвору, поново је у акцији.

Овог пута Бартон је имао окршај са играчем Вулвса Карлом Хенријом током и послије утакмице на "Мулинеу", али није остао дужан ни домаћим навијачима који су га провоцирали. Бартон и Хенри имали су неколико жестоких дуела на терену послије чега је Бартон назвао Хенрија "идиотом" због старта на крају утакмице коју је Квинс Парк добио резултатом 3:0.
"Кладим се да се Хенри сад осјећа као идиот. Он би требао да своја уста држи чврсто затворена", написао је Бартон на свом "Twitter" профилу.

Врло брзо услиједио је одговор Хенрија који је Бартона назвао срамотом нагласивши да се никада неће промијенити.
- Џои Бартон је свима на терену говорио како он има плату од 80 хиљада седмично. То је он. То увијек ради током утакмице. Увијек. Наљути неколико људи говорећи такве ствари и тврдећи како је он сјајан. То је стварно срамотно. Aко он то жели да ради, нека настави, али то је разлог зашто га много људи не воли. Наводно покушава да промијени свој имиџ, а у ствари понавља се стара прича - рекао је Хенри.
Осим са Хенријем, Бартон је током утакмице имао и окршај са навијачима Вулвса којима није остао дужан за силне прозивке током меча. На њихове провокације Бартон је узвратио показујући руком 3:0 подсјећајући их тако да њихов тим убједљиво губи, а затим им је послао пољубац.

Послије овог најновијег инцидента могло би се рећи да Бартон дрес мијења, али не и ћуд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана