Бањалучки “официр с микрофоном” има нову пјесму: “Вози без питања” VIDEO

ГС
Бањалучки “официр с микрофоном” има нову пјесму: “Вози без питања” VIDEO

Познати бањалучки пјевач Александар Дулић објавио је своју шесту пјесму под називом „Вози без питања“, о којој ових дана бруји јавност.

„Ово је нешто мало другачије, комерцијалније, за разлику од осталих пјесма. Приступачнија је млађој публици, али ни старији не крију да им се допада. „Вози без питања“ сам објавио прије десет дана и позиви са свих страна пристижу, допада се људима“, прича Дулић за БЛ портал.

На пјесми и видео споту радило се око годину дана. „Вози без питања“ написао је реномирани текстописац и композитор из Новог Сада Маринко Ципирипи.

„Наравно, за аранжаман пјесме био је задужен наш Бањалучанин Бојан Кичић, с којим дуже вријеме сарађујем. Видео спот је многе одушевио, а снимали смо га на више локација у Бањалуци. За то је био задужен Приједорчанин Данијел Шпадић“, истиче Дулић.

Дулића је као пратећи вокал на пјесми „Вози без питања“ подржала и позната Сузана Бранковић, која је својим талентом  многе одушевила у филму „Тома“.

Дулића је ове године препознала и грчка филхармонија „Лијападес“ с којом је имао част да ове године у новембру запјева „Пукни зоро“ у бањалучком Банском двору.

„Нестваран осјећај, пјеваш уз 60 музичара“, додаје у даху Дулић, којег је управо јавност и препознала по  посебној емоцији у гласу.

Не крије да му огромну подршку пружа и естрадна звијезда Халид Муслимовић, с којим има и дует, на чему је посебно захвалан.

А разговор екипе БЛ портала са Дулићем, који је јавности познат и као „официр са микрофоном“, јер је запослен у Министарству унутрашњих послова Републике Српске, није могао проћи без питања гдје наступа за Нову годину.

„Прије и послије Нове године сваку ноћ  пјевам, а сам дочек хоћу да проведем са својом породицом. Што се тиче Деветог јануара, велика ми је част да ћу по четврти пут запјевати као припадник МУП-а. Такође, могу открити да сам снимио још двије ауторске пјесме, као и два цовера које ћу у наредном периоду објавити. Свашта ново се „крчка“, загонетно поручује Дулић уз закључак да бити пјевач не значи само узети микрофон и пјевати, већ водити рачуна о милион ставки, а сада ће му бити лакше уз помоћ маркетинг менаџера Емина Цифрића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана