Бањалучанка Вера Крнета побједница избора Miss Earth БиХ

Klix.ba
Бањалучанка Вера Крнета побједница избора Miss Earth БиХ

Осамнаестогодишња Вера Крнета из Бањалуке побједница је избора Interfly & Miss Earth БиХ 2013. Титулу Miss ватре понијела је Маријана Кретић док титулу Miss воде од вечерас носи Анђела Гавриловић. Јасна Иветић је нова Miss зрака.

Осим моделинга, Вера се воли рекреативно бавити плесом, уживати у музици и дружити се с пријатељима. За портал klix.ba раније је казала да се на избор пријавила јер сматра да је имала све квалитете који су потребни за један овакав избор љепоте. Осим тога, каже да воли све што доносе манекенство и моделинг. Сматра да има све предиспозиције које су потребне за бављење тим послом.

Када није на писти, вријеме посвећује свом образовању, које је један од приоритета. Осим тога, ту су ствари које занимају већину особа њених година, као што су дружење, изласци, породица...

Верин идеалан мушкарац је културан, васпитан и има став. На њега се може ослонити у сваком моменту и имати несебичну подршку.

Дјевојке су се представиле у купаћим костимима, хиљинама и Casual одјећи. За одличан музички угођај побринули су се Deen и Верена, плесна група Ekky Man Ман и Дјомла КС из Београда.

Вечерашње финално вече било је посвећено преминулом краљу попа и великом борцу за очување планете Земље Мајклу Џексонуу.

Прошле године титулу Miss Earth понијела је Зерина Ширбеговић из Сребреника која на свјетској смотри на Филипинима није успјела ући међу 16 најљепших на овом такмичењу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана