Бањалучанка најљепша на Филипинима

Aгенције
Бањалучанка најљепша на Филипинима

Бањалучанка Божана Вујиновић освојила је титулу за најљепшу фигуру на избору љепоте које је организовано на Филипинима, а сав освојени новац донирала је у хуманитарне сврхе и то за лијечење болесне дјеце.

Ова атрактивна Бањалучанка љубитељима српског издања магазина "Плејбој" познатија је и као мис љета 2013. Била је и српска представница на избору "Playboy Playmates of the Year Gala ".

Како Божана није једна од оних који вјерују да је само важно учествовати, она се са Филипина вратила са титулом. Тако је на овом интернационалном такмичењу за Србију освојила ленту "Miss Sexy Body".

Ако је судити према коментарима обожавалаца, од Божане се ништа мање није ни очекивало. Поред свих обавеза у вези са такмичењем, Божана је показала и своју хуману страну и да учествује у хуманитарној акцији организованој ради прикупљања помоћи за болесну дјецу с Филипина који немају новца за лијечење.

Лијепа Божана се одрекла свог хонорара од продаје намјенски урађених слика, у корист оних којима је помоћ неопходна.

Иначе, двадесетједногодишња Божана Вујиновић живи у Београду гдје се бави моделингом, а циљ јој је да постане успјешна и позната у том послу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана