Бањалучанка Божанa Вујиновић на страницама Playboya FOTO

Nezavisne novine
Бањалучанка Божанa Вујиновић на страницама Playboya FOTO

Врата моделинга ће за младу Бањалучанку Божану Вујиновић засигурно бити широм отворена након што њене фотографије освану у једном од издања најпознатијег магазина за мушкарце у свијету “Playboy”.

Наиме, она је побиједила на кастингу који је организовала италијанска агенција “Fashion Diamond ”, а на којем су биране три дјевојке које ће бити промотерке новог парфема.

Фотографије је радио бањалучки фотограф David Capone, а које су примијетили људи из “Playboyа”, тако да ће се у једном од издања овог часописа ускоро наћи и њене фотографије. Capone је са Вујиновићевом већ радио пробне фотографије у топлесу.

“Била сам у Сарајеву на 'Playboyевоm' партију, гдје ме је примијетио Никола Петричић, скаут за 'Playboy' Србија. Позвао ме је на кастинг и упала сам са још двије дјевојке са наших простора и ускоро би требало да идемо у Италију”, оњашњава Вујиновићева, која је и прва Бањалучанка која ће се појавити у “Playboyu”.

Иако има само 19 година, Вујиновићевој се смијеши успјешна каријера, а она ни не крије да јој се овим, на неки начин, остварила жеља из дјетињства.

“Још нисам свјесна да се оо у ствари дешава. Искрено, одувијек ми је била жеља да се бавим моделингом, али нисам могла ни да претпоставим да ће ме примијетити неко из 'Playboyа'“, навела је она.

Атрактивна Бањалучанка додаје да би ово засигурно могло да буде њена одскочна даска за будуће пројекте.

“Надам се да ће све проћи како треба, те да ће сарадња са 'Playboyем' бити успјешна”, наводи Бањалучанка.

Њене фотографије за “Playboy” Capone ће радити у Бањалуци, а како наводи већ је добио упутства о сваком детаљу како би шта требало да изгледа.

“Добио сам тачна упутства како би фотографије требало да изгледају. Моја идеја је била да је фотографишем на бициклу, прихватили су је, међутим, добио сам упуте о позадини, моделу бицикла, дакле о сваком детаљу који би требало или не да се види на фотографији”, истакао је он.

Фотографије Вујиновићеве, која тренутно ради као плесачица, највјероватније ће се наћи у издању македонског “Playboyа”.

Позитивна околност је и што је она одушевљена животом Плејбојевих  “зечица”. Каже да много воли да излази и да се забавља, једном ријечју да максимално ужива у животу.

“Једина ствар која ми мало смета је што ћу морати да потпишем уговор за њих, а то онда подразумијева доста ограничења. С обзиром на то да волим слободу и проводе, то ће ми мало бити проблем, али надам се да ћу успјети да се прилагодим”, навела је она.

Додаје да воли да позира, те да јој не представља проблем да се на било који начин трансформише пред објективом.

“За мене је фотографисање заправо уживање. До сада сам одлично сарађивала са Caponeom и надам се да ће таква сарадња и да буде настављена”, истакла је она.

Не крије и да би вољела да упозна Хјуа Хефнера, али што се тиче блиске будућности жеља јој је да упише факултет и настави да се образује.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана