Бандерас заштитно лице Wrigleys Orbit ТВ кампање за 2013. годину

Агенције
Бандерас заштитно лице Wrigleys Orbit ТВ кампање за 2013. годину

Њујорк - Орбит, бренд водеће жвакаће гуме без шећера, објавио је глобално партнерство с међународном филмском звијездом Антониом Бандерасом, преносе агенције.

Познат по улогама у филмовима као што су Шрек и Десперадо, Бандерас ће у новој кампањи бренда Орбит показати предности коришћења жвакаће гуме без шећера послије јела и пића, као помоћ у одржавању чистоће и здравља зуба.

Бандерас објашњава шта га је привукло сарадњи с брендом Орбит

- Одувијек сам био љубитељ хране, а као глумцу ми је лијеп осмјех и одржавање чистоће и здравља зуба јако важно. Послије брзог оброка на сету, жвакање Орбит жвакаћих гума је једноставан начин да се спреман вратим пред камере – рекао је он.

Маркетинг менаџер за Србију и Црну Гору, Дарја Шуштершич коментарише: „Почаствовани смо сарадњом с Антониом Бандерасом на нашој новој ТВ кампањи „Једи, пиј, жваћи Орбит”. Као међународна филмска звезда која је живот провела на великом екрану, Антонио је савршени представник бренда који ће на прикладан начин промовисати бригу о оралној хигијени, позивајући потрошаче да уведу коришћење жвакаћих гума бренда Орбит у своју свакодневну рутину”.

Реклама за Орбит “Једи, пиј, жваћи” за 2013. годину ће у Србији са емитовањем почети 24. фебруара 2013.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана