Балотели био са Џенифер Томсон

Aгенције
Балотели био са Џенифер Томсон

Марио Балотели готово се сваког дана налази у жижи јавности, било да је ријеч о испадима у вези са његовом каријером или приватним животом.

Овог пута фудбалер Манчестер Ситија је признао аферу са Џенифер Томпсон, која је позната по томе да се забављала и са звијездом Манчестер јунајтеда Вејном Рунијем. Да ситуација буде занимљивија говори податак да је Балотелијева романса била актуелна у вријеме док је његова супруга Рафаела Фико била трудна.

Балотели је у свом стилу, без проблема, признао ову вијест, а медијима је информацију потврдио његов представник Мино Раиола.
- Марио је био млад и импулсиван фудбалер, на мети многих дјевојака које су жељеле да извуку новац од њега. Због тога желимо да потврдимо да је био у краткој вези са госпођицом Томпсон - јасан је био Раиола, који је такође додао да је Балотели одбио да прећути истину о овој причи.

По свему судећи, на листи Балотелијевих приоритета, поред постизања голова и милионских уговора, требало би да се нађу и поступци хитног сазријевања, с обзиром на то да су испади у вези са његовим приватним животом све учесталији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана