Балкански гламур у Монте Карлу на удаји Николина Пишек ФОТО

Blic.rs
Балкански гламур у Монте Карлу на удаји Николина Пишек ФОТО

Хрватска водитељка Николина Пишек и Видоје Ристовић венчали су се у уторак, 3. септембра, у Монте Карлу, пред око 70 званица, којима су младенци платили долазак и тродневни боравак.

Гламурозној журки у хотелу „Метропол" у Монте Карлу присуствовали су родитељи, најближи пријатељи, кумови. Све званице допутовале су авионом из најразличитијих дијелова свијета, а све трошкове боравка (три ноћења у хотелу „Метропол") платили су младенци.

Прве ноћи, 1. септембра, приређена је журка у част дјевојачке и момачке вечери, другог дана су се гости одмарали и уживали у овом предивном граду, док је трећа ноћ, 3. септембра, била резервисана за њихово вјенчање.

Млада је блистала у вјенчаници америчке модне креаторке Моник Лилије, док јој је руку красио вјеренички прстен „картије" опточен брилијантима.

Након вечере и вјенчања, младенци су, заједно са свим гостима, наставили журку у клубу „Џимис" у Монте Карлу до раних јутарњих сати.

 Хурем

„Дивне ли вечери. Славимо љубав. Бити кума... бити ту ако млади нешто затреба... Заувијек, моја Хурем, то само жене разумију", написала је на Фејсбуку младина кума Сњежана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана