Балканске жене луде за Филипом Јуричићем, а само једна има његову љубав

ГС
Foto: Агенције

Глумац Филип Јуричић (40), који је стекао славу улогом фудбалера у серији "Љубав у залеђу", а потом и у "Ларином избору" и у српској серији "Тате", важи за једног од најпожељнијег мушкарца бивше Југославије

Међутим, имамо лошу вијест за све даме, јер је срце овог љепотана већ освојила Ника Доган с којом је 2018. године добио сина Лава. Како је истакао у једном интервјуу, његова партнерка је скромна жена.

"Она није конзервативна, досадна особа, али је веома посвећена кући, породици, воли да се бави децом, радује се заједничким тренуцима, не пати за лудостима… Знате да данас жене или хоће да се селе у Њујорк или да мјењају планету, а она је срећна у свијету у којем живимо. Има тако нормалне, природне жеље, које без проблема остварује, јер су реалне", објаснио је он својевремено за Сторy.
Иако је Филип девет година старији од своје изабранице, то им не представља проблем.

"Девет година сам старији од Нике, а често од ње учим нормалности и стабилности. Успјела је да мене, понекад луцкастог, доведе у ред. Још увијек се деси да останем мало дуже с пријатељима или да урадим нешто слично, па се она љути, али све је у границама доброг укуса", каже глумац.

Филип је открио и да је он, кад год му посао дозвољава, тај који је задужен за кухињу у њиховом дому и да ужива у креативности коју кухињски послови подразумевају.

"Кад год сам код куће, радо кувам. Треба много времена да се направи добра торта, али кад је нека посебна прилика, па се потрудим. Мени је то врло креативно. Једном сам хтио да направим неку баш компликовану, па је избор паио на добош торту. Цијело јутро сам одвојио за њено прављење И на крају је била врхунска", похвалио се глумац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана