Балерина добила отказ у Бољшоју јер је предебела, а сада им се свети

Агенције
Балерина добила отказ у Бољшоју јер је предебела, а сада им се свети

Балерина Анастазија Волчкова већ више од деценију плијени медије више својим контроверзним поступцима и изгледом, него умјетничким достигнућима.

Волчкова је свакако постигла завидну популарност својим профилом на Инстаграму гдје се не стиди да покаже бујни деколте. Међутим, нису сви коментари позитивни - корисник stille8 злобно је коментирао да Анастасијина глава "изгледа двоструко мање од њених груди".


То је подстакло спекулисање која су се подjелила у два табора - једни сматрају да је балерина повећала груди, а други да се само угојила неколико килограма.

О 39-годишњој Рускињи писало се прије нешто мало више од годину дана кад јој је седам година старији супруг, бизнисмен Бакхтијар Салимов, завршио у хитној послије страственог секса.

Међутим, за Волчкову се на разним континентима прочуло пошто је 2003. године добила отказ у Бољшој театру "јер је била предебела".

Балерина није одустала и добила је судски спор против театра с обзиром да је имала само 47,5 килограма послије чега је враћена на посао. Многи су тад спекулисали да се није ни радило о тежини, него да је Волчкова са својих 170 центиметата увијек била превисока за балерину.

Прије двије године јавно је иступила оптуживши директора Анатолија Иксанова да је Бољшој претворио у "велики бордел", гдје су балерине под претњом отказима присиљене да спавају са богатим олигарсима. И сама је навела искуства у којима би морала на вечерама да прави друштво непознатим мушкарцима, али на сексуалне односе није пристала и поред претњи "да неће путовати с позориштем" на турнеје или плесати за Бољшој".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана