Баки Б3 разочаран због филма о Џеју, Хуса му јавно одговорио

ГС
Баки Б3 разочаран због филма о Џеју, Хуса му јавно одговорио

Хусеин Алијевић реаговао је на тврдње Бакија Б3 који је изјавио да је захваљујући њему добио улогу у филму "Недеља", те да му се није ни захвалио.

Сви нестрпљиво ишчекују премијеру филма "Недеља" који је снимљен по мотивима живота легендарног Џеја Рамадановског и која је заказана за 16. јануар. Част да глуми легенду народне музике добио је Хусеин Алијевић, познатији као Хуса Бит Стрит који је деведесетих харао српском сценом.

Хуса се на промоцији филма појавио са 25 година млађом супругом, док је за медије говорио је о својој улози, а онда се огласио пјевач Баки Б3. 

Баки се разбјеснио што му се Хуса не јавља након што му је на неки начин помогао да добије улогу у филму "Недеља". Члан фамилије Ђогани прво је одбио да игра Џеја у овом остварењу, па је прослиједио Хусин број телефона, а Алијевић му се није захвалио због тога, као ни набавио карте за премијеру филма, због чега је Баки увријеђен.

Хусеин се ипак не љути због његових ријечи, па је у разговору за медије рекао нешто више.

"Баки је мој друг и брат. Он је тако одреаговао, јер очито не схвата у каквој сам ситуацији. Тражио ми је карту, ја нисам стигао ни да му одговорим. Хтио сам да му јавим да ће бити за њега, међутим све карте за премијеру су већ отишле, ја ни немам више да их подијелим, а у Бањалуци гдје Баки живи, не могу да се набаве", започео је Хусеин и наставио:

"Да, јесте он заслужан што су мене позвали, преко њега је Дедовић добио мој број, али Баки није могао да се стрпи, да му објасним све. Разумијем зашто се љути, можда бих се и ја наљутио, али сматрам да је исхитрено реаговао. Ипак, не љутим на њега. Понављам, Баки је мој брат, а браћа се повремено и посвађају".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана