Баке које и даље жаре и пале, а најлепша је...

Агенције
Баке које и даље жаре и пале, а најлепша је...

Верица Ракочевић је, без сумње, у клубу "згодних бака". Она је недавно изјавила и да би свијет био лепше мјесто да има још бака као што је она.

Да нема бојазни по овај свијет показаћемо вам списком бака које су заиста змајеви. А најзгоднија међу њима је?

Слађана Делибашић

Позната као денсерка деведесетих Слађа је заиста заслужила титулу најзгодније баке. Она није најмлађа, али када погледате слику са њеном унуком питате се да ипак није мама.

Она је постала бака у 45. години.

"Пресрећна сам бака! Сад разумем оне који причају да се унуче воли више од детета. Много ми је слатка унука, веома сам поносна на моју Силвију и надам се да ће имати још деце", рекла је Слађа домаћим медијима.

А ви ? Како 'те ?

Стоја

Најмлађа бака на естради, ипак, је пјевачица Стојанка Новаковић Стоја. Она је у 33. години добила прво унуче, због чега је добила епитет сексепилне баке.

"Не знам баш колико сам секси, али мислим да треба пазити на свој изглед, а истовремено бити привржен и својој породици и бити добра бака. Сматрам да сам успела у обе ствари", рекла је својевремено Стоја.

Неда Украден

Бака Неда изгледа невјероватно.

''Зашто је сада срамота да лијепо изгледате, да сте пожељни и зашто је проблем да се о томе прича. Ја сам срећна бака или баба. Обожавам своје унучиће", рекла је Неда.

Она има троје унука, близнакиње Неду и Александру и унука Душана.

Славица Еклстон

Иако ће ускоро напунити 60. година Славица Еклстон изгледа барем 30 година млађе и нема ко јој не завиди на фигури. Зато и спада заслужно у ову категорију.

Бивша супруга Барнија Еклстона, првог чјовека Формуле 1, има двије ћерке и двоје унука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана