Баханалије Никол Шерзингер

РТС
Баханалије Никол Шерзингер

На забави коју је организовао такмичар „Икс фактора" Рајлан Кларк, звијезда вечери била је пјевачица Никол Шерзингер. Одевјена попут играчица у ноћним клубовима, бивша чланица групе "Pussycat Dolls" претjерала је са конзумирањем алкохола, па ју је у јутарњим часовима обезбjеђење изнијело из клуба.

Пјевачица Никол Шерзингер поново се нашла у центру пажње, а да то нема везе са јпевањем! Но, атрактивној црнки то и није тешко, довољно је да се оскудно одевена појави на забави такмичара „Икс фактора", Рајлана Кларка.

Будући да се бивша чланица бенда „Пусикет долс никада није устручавала да у први план истакне своје атрибуте, тако је било и овог пута, на журки „под маскама".

Наиме, Рајлан Кларк је поводом свог 24. рођендана направио велику забаву, на коју је позвао и своју омиљену чланицу жирија, заводљиву Никол.

Шта је инспирисало Шерзингерову да обуче „пластични" дречавоцрвени корсет, кратак шортс и мрежасте чарапе може само да се наслути.

Ипак, згодна пјевачица је својом појавом привукла највећу пажњу, а судећи према фотографијама, лудо се забављала.

Испијени су хектолитри алкохола, тако да је познатој кантауторки у јутарњим часовима обезбјеђење притекло у помоћ и изнијело је из клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана