Ава Карабатић: Ово је скандал! ФОТО

Блиц
Ава Карабатић: Ово је скандал! ФОТО

Београд - Ово је скандал! Рекли сте ми! Имали смо договор! Да ли ви знате колико сам ја ризиковала? - бјеснила је на продукцију старлета Ава Карабатић послије проглашења побједника „Великог брата”, убјеђена да је побједа намјештена, преноси “Блиц”.

Чим су се угасиле камере, а побједник и сви финалисти „Великог брата” требало да крену на журку приређену њима у част, да не буде још све готово постарала се Ава Карабатић, која је бјеснила на продукцију по празном студију.

- Ово је скандал! Да ли знате ви колико сам ја ризиковала? Факултет сам запоставила. Ајте, бре, побједа је купљена, сви знају - викала је Ава на људе из “Емоушена” који су покушавали да је смире, али је старлета тјерала по своме.

У једном тренутку отац је видио да се ствар отргла контроли и викнуо је на кћерку да се смири.

- Мучи, Ава! Не лупај глупости - викао је Ивица.

- Ово је непоштено! Рекли сте ми! Имали смо договор - бјеснила је старлета, на шта су људи из “Емоушена” покушали да јој ставе до знања да су новинари ту и да би најбоље било да оде на журку.

Ава је бјеснила и на оца: “Ти си крив за све! Учила бих и спремала испите”, али је на инцидент заборавила чим је ушла на журку и са оцем почела да се проводи уз много алкохола.

Наводно, посебно смирујуће је дјеловало кад јој је отац Ивица рекао да ће купити стан на београдском Дедињу.

Он је и јавно потврдио да ће се Ава преселити у Београд.

- Продајемо неке некретнине у Сплиту да бисмо јој за рођендан купили стан. На Дедињу - похвалио се расположени Ивица Карабатић.

Питали смо Аву шта је виком жељела да каже, она је покушала да се извуче.

- Бурно сам реаговала, схватите, ја сам цијели свој живот, шест недјеља, подредила “Великом брату”. Имала сам очекивања, али сматрам да је Жарко заслужено побиједио - била је неубједљива Ава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана