Ава: Имаћу секс на “Фарми” и шетаћу гола по имању!

Информер
Ава: Имаћу секс на “Фарми” и шетаћу гола по имању!

Београд - За пар дана почиње нова сезона најгледанијег ријалитија у Србији и уједно омиљене разоноде на овим просторима “Фарма 5“, у коме ће под присмотром камера краве мусти и на слами спавати многе згодне цице, међу којима ће бити старлета Ава Карабатић и млада “Звезда Гранда“ Београђанка Катарина Грујић, преноси "Информер".

На имању у Лисовићима публика је гледала бројне свађе и непристојно понашање VIP-оваца, “фармере” како раде сеоске послове, али и како не раде, док су посљедњу сезону овог ријалитија обиљежили и врели кадрови секса Јоване и Данијела, који су редовно упражњавали ове ноћне активности.

Стога, намеће се питање ко ће публику у предстојећој сезони “почастити” експлицитним кадровима секса, док на то, без премишљања, одговара хрватска старлета и скандал мајстор Ава Карабатић.

- Ако бих се заљубила и имала потребу за сексом, то бих  и урадила. То је најнормалнија људска потреба! Ја се уопште не обазирем на камере, и понашаћу се као код куће, те ћете моћи да ме гледате како шетам гола – испричала је ријалити звијезда.

Поред Аве, публика ће се наслађивати и погледима на бујне облине младе “Грандовке” Катарине Грујић, која је многима запала за око због свог егзотичног изгледа, али и наводног “кућног видеа” којим јој је пријетио бивши дечко.

- Волим своје тело и сигурно га нећу скривати. Сунчаћу се у купаћем, али ћу пазити на своје понашање. Ако бих се заљубила, само бих гледала да издржим без секса док се ријалити не заврши – рекла је Грујићева.

Да подсјетимо, на имању ће им се придружити и још једна “Звезда Гранда” Јелена Јовановић, коју многи препознају и као “Плејбој” цицу,

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана