Аутор књиге тврди да ће се принц Чарлс развести од Камиле

Срна
Аутор књиге тврди да ће се принц Чарлс развести од Камиле

Веза, а потом и брак британског пријестолонаследника, 71-годишњег принца Чарлса, и две године старије супруге Камиле, од самог почетка праћена је разним скандалима.

Иако је од Чарлсове преваре, која је уједно означила и крај његовог брака с трагично преминулом принцезом Дајаном, прошло већ 25 година, многи обожаватељи принцезе из народа још нису опростили ту превару, како њему, тако ни некадашњој љубавници Камили.

Управо због тога, аутор Роберт Лејси у књизи “Битка браће” наводи како би Чарлсово крунисање, које се предвиђа за идућу годину, могло уједно значити и крај његовог брака с војвоткињом од Корнвола.

Наиме, како је појашњено у споменутој књизи, многи Британци никако не могу да се помире с чињеницом да би у скоријој будућности за краљицу требало да имају управо 73-годишњу војвоткињу.

Иако је многи и даље окривљују за крај брака некадашњег краљевског пара, према Лејсију, Камилу највише критикују јер је у породицу ушла у најгорем могућем тренутку по тада младе принчеве Вилијама и Харија - када им је изненада трагично преминула мајка.

Због тога, у јавности је доживљавају као ону која је додатно нарушила њихово ментално здравље, а самим тим, не желе да је виде као ону која ће бити на челу државе. Због свега наведеног, аутор књиге која је уздрмала двор, али и јавност, не искључује могућност да би Чарлс прије крунисања могао да се разведе како би удовољио јавности и преузео круну као краљ који ужива симпатије свог народа.

Иако званичне потврде за ове тврдње нема, згодно је споменути и како се већ у неколико наврата писало о разводу овог краљевског пара, а “шушкања” о њему све су учесталија откако се приближава дан крунисања, које је, према последњим писањима, предвиђено за шест мјесеци.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана