Атрактивна тенисерка снимила пјесму подршке Украјини

ГС
Foto: Принтскрин

Атрактивна украјинска тенисерка Дајана Јастремска поново се "бацила" у музичке воде и објавила је нови сингл под називом "Hearts", у сарадњи са чешким пјевачем Роданом и летонским репером Лупаутом.

Пјесма је посвећена Украјини, а сама Јастремска је током Аустралијан опена, гдје је направила сензацију и стигла до полуфинала, сваку побједу прослављала баш тако што је показивала облик срца.

''Ово је још један подсјетник за све људе о мојој земљи, о дјеци и да нам је потребна подршка. Знам да људи заборављају и умарају се од рата, али треба да будемо храбри и да се одржимо заједно. Ова пјесма говори о снази и зрелости'', рекла је тенисерка која је заједно са Лупаутом написала текст.

Дајана је тренутно 26. играчица свијета. Дебитовала је у првих 100 и освојила две титуле када је имала 18 година. Имала је потом успјешну и 2019. годину, да би почетком 2021. била привремено суспендована након што је била позитивна на местеролон. Ипак, у јуну поменуте године Међународна тениска федерација је пресудила да није крива и да може да се врати на терен.

Украјинка је за све окривила бившег дечка тврдећи да је он кроз полни однос у њу унио поменуту супстанцу, преносе Незаисне.

''У мојој мокраћи су пронађене врло ниски нивои местеролона. С обзиром на ниску концентрацију и негативан узорак двије седмице раније, добила сам научне информације да је позитиван резултат могућ као резултат неке врсте контаминације. Уз то, обавјештена сам да ову супстанцу мушкарци користе као лијек и не препоручује се женама због штетних учинака'', рекла је Јастремска својевремено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана