Атрактивна пјевачица открила шта очекује од партнера у вези

GS
Foto: Instagram

Атрактивна пјевачица Милена Ћеранић испричала је шта очекује од партнера у вези, али и због чега највише пати.

О њеним бурним романсама ранијих година доста се писало, а већ дуже вријеме пјевачица свој љубавни живот чува далеко од очију јавности. Сада је открила своја очекивања од партнера и испричала када је за њу крај романсе. 

"Ја остављам само онда кад престанем да волим", рекла је Милена, па испричала да послије раскида не пати.

Пјевачица каже да она заправо пати док је у вези, а објаснила је и због чега.

"Буквално је тако, ја јако патим, ја сам неко ко воли пажњу, коме не требају скупи поклони и остале глупости. Него, једноставно, волим пажњу, волим мушко поред себе и кад то није баш тако ја онда патим и ја јасно то говорим, веома сам транспарентна и искрена у партнерском односу. Међутим, ни они сами не верују колико сам ја искрена, па тек онда кад одем ваљда поверују у то, немам појма", испричала је Милена у видеу који је објавила на свом Инстаграм налогу. 

Пјевачица је прије неколико мјесеци говорила и о својој удаји па се нашалила да је више не питају кад ће да се уда већ кад ће да се ожени.

"Не питају ме више када ћу да се удам, сада ме питају кад планирам да се оженим. Знате како, и када бих једног дана правила ту свадбу, волела бих да се лепо проведем. То не бих могла са 20 килограма на себи. Волим лежерну гардеробу", рекла је Милена тада, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана