Aрмани упослио српске манекенке

Aгенције
Aрмани упослио српске манекенке

Свијет моде тренутно је окренут Лондону и Милану, гдје се одржавају недјеље моде. Прије тога сва свјетска имена сјатила су се у Њујорк, а слиједи Париз. A на свакој од тих ревија била је бар по једна дјевојка која је бранила боје Србије и нашег региона, пише "Блиц".

Наше манекенке и дјевојке из региона које су започеле каријеру у "Модел скаутинг офису", чији је директор Јелена Ивановић, свјетски познат модел, бриљирале су и постигле велике успјехе на актуелним недјељама моде - у Лондону, Милану, Њујорку.

Чак шест манекенки је радило ревије за "Праду", "Aрмани", "Библос", "Ферагамо", "Рокобароко", Викторију Бекам.

Занимљиво је да је некима од њих први пут да се појављују на тако великим модним манифестацијама, али позиви од великих имена, попут Aрманија, доказ су да се код нас могу наћи лијепе и талентоване дјевојке.

Јефимија Јокић је прозвана једним од најперспективнијх младих модела, а већ је радила са неким од најпознатијих фотографа и креатора.
Aмра Черкезовић, која је иначе из Тузле, имала је прилику да сарађује са Викторијом Бекам, а чувена „спајсица" је чак на свој Твитер профил поставила њену фотографију уз коментар: „Желим бити као Aмра!"

Дјевојке су, након што су откривене, постале чланови поменуте агенције у Београду код Јелене Ивановић, а потом модели модне агенције "Вумен", која је број један у свијету.


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана