Архитекта из БиХ у Хрватској гради кућу за Салму Хајек

GS
Foto: Printscreen

МОСТАР - Архитекта Амер Тановић из БиХ, тачније из Мостара, гради вилу за Салму Хајек у Хрватској.

Тановић је 17 година живио у Њујорку те се вратио у Мостару гдје сада живи и ради. Он је гостовао у подкасту "Средином" портала Бљесак.инфо, те је говорио о свом послу и клијентима за које је радио у Америци.

Наиме, Тановић је открио и да тренутно гради кућу холивудској глумици те испричао да када је прихватио пројекат није знао да ће радити за Салму Хајек.

"Ја не гледам ТВ, не гледам филмове. Мој задњи филм који сам гледао био је 'Полицијска академија 7', прошло је дуго времена од тада. Тако да ја не познајем глумце. Те особе не воле да буду експониране у јавности. То је једно мало острво у Хрватској, не могу износити детаље. Ја њу нисам препознао. Не знам ја те глумце, ни како изгледају, ни ко су. Ја сам посао добио преко матичне фирме из Њујорка која зна да сам ја ту на овом подручју те су ме замолили да ја преузмем пројекат ако се то, наравно, њој свиди", казао је он.

Он је истакао како је Салма јако љубазна особа те да је сарадња с њом угодна.

"Гради једну кућу од неких 200 квадрата. Ту на острву ми сједнемо на ручак и нико нас жив не зна. Народ на острву је исти као и ја, нити је ко зна, нити је ко препозаје. И то је њој супер. Она може отићи са својом породицом одморити се да не мора имати око себе тјелохранитеље који је прате. Она је неоптерећена жена, јако једна скромна личност", казао је Тановић.

Овај Мостарац је градио и за славне попут Мадоне и Марте Стјуарт. Мадона га је посебно одушевила и истакао је то у подкасту.

"Она је једна дивна особа. Немојте мислити да је то чудна особа. На том пројекту је радило сваки дан између 50-70 радника и сваки дан је она из свог ВИП ресторана послала ручак. Конобаре би послала. Та жена је почела с улице. И она се увијек враћа на ту причу, како је она почела. Тако је и мене гледала. И ја сам почео с истих улица само долазећи однекуда", рекао је Тановић, преноси Индикатор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана