Аргентинска полиција претресла хотел гдjе је Лијам Пејн пао с балкона

Танјуг
Аргентинска полиција претресла хотел гдjе је Лијам Пејн пао с балкона

БУЕНОС АЈРЕС - Аргентинска полиција претресла је хотел "Каса Сур" у Буенос Ајресу, где је бивши пjевач групе "One Direction", Лијам Пејн боравио прије него што је прошле недjеље преминуо након пада с трећег спрата.

Посебна истражна јединица полиције дошла је до хотела у сриједу увече по налогу јавног тужилаштва, где су запленили предмете, укључујући хард дискове и снимке са хотелских камера, рекла је владина званичница која је желела да остане анонимна, објавио је Гардијан.

Прве истраге сугеришу да је музичар био сам и да је доживиео "кризу" због конзумације супстанци које још нису у потпуности утврђене.

Након његове смрти, полиција је пронашла супстанце у његовој хотелској соби, као и неколико уништених предмета и оштећен намјештај, саопштило је тужилаштво.

Прелиминарни токсиколошки извештај објављен у понедељак показао је да је пјевач имао кокаин у организму.

Коначни резултати очекују се у наредних неколико недјеља.

Пејн је на свом Снепчету објавио да је отпутовао у Аргентину да би присуствовао концерту Нила Хорана у Буенос Ајресу 2. октобра.

Дијелио је видео снимке како плеше са својом дјевојком, америчком инфлуенсерком Кејт Кесиди и пјева у публици. Кесиди је напустила Аргентину након концерта, док је Пејн остао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана