Aну јури полиција

Глас Српске
Aну јури полиција

Осим младића и разноразних бизнисмена, пјевачицу Aну Николић (32) сада јури и београдска полиција. Додуше, они то раде по наредби коју је недавно издао Прекршајни суд у Београду, јер се позната пјевачица поново није појавила на суђењу за вожњу у пијаном стању.

- Пошто ни из другог покушаја суд није успио да Николићевој уручи позив за суђење на адресу у њеном родном Параћину, судија је издао налог полицији да се она нађе и утврди њена тачна адреса. Пошто се није одазвала на недавно рочиште, прибегли смо ригорознијим мерама и врше се разне провере - каже саговорник из београдског суда.

За пјевачицом оптуженом да је у новембру прошле године возила "мерцедес МЛ" са 2,03 промила алкохола у крви и пријетила полицајцима да ће их послати на Косово интензивно трагају београдски плавци. Уколико не успије да нађе Aну, полиција може да је приведе у суд. Улазак у судницу би био строго контролисан, а "дјевојка од чоколаде" тешко би могла да на оптуженичку клупу сједне у кратком шортсу у каквом се недавно појавила у суду. Николићевој за вожњу у пијаном стању пријети казна од 15 до 45 дана затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана