Андреса Урах Кажњена сам због своје сујете

Агенције
Андреса Урах Кажњена сам због своје сујете

Бразилски модел и водитељка Андреса Урах подрвргла се новом естетском захвату убризгавања ињекција у бутине када је упала у септички шок.

Једва је успјела да преживи, али сада има рупе у бутинама и на задњици јер су хемикалије почеле да изједају њено ткиво.

Ова млада дјевојка сада жали што није добро размислила прије него што се подвргла овом захвату. Прије тога је имала неколико неколико успјешних интервенција, укључујући корекцију лица, груди, вагиналних усана, као и још једну операцију задњице.

Водитељка, која је својевремено била и Мис најљепше задњице чак је извадила и ребро у настојању да буде што мршавија. Са бизарним операцијама није стала већ је одстарнила и ножни прст како би јој стопало било уже.

"Да ли можете да вјерујете? Ето колико сам изгубила контролу", изјавила је.

Ипак, ињекције којима је жељела да дотјера своје бутине биле су умало фаталне по њу. Када је њено тијело упало у шок брзо је превезена у болницу гдје је чак доживјела клиничку смрт.

"Никада то нећу заборавити. Нашла сам се лице у лице са смрћу и тада сам схватила да ништа није важно. Све за шта сам се борила – моју љепоту, торбе, одећу, кола, све је то небитно. То је био моменат када сам схватила да сам једно велико ништа, да смо на овом свијету само да бисмо спасили своје душе"

Ажурност љекара који су успјели да спрече хемикалије да се прошире на цио систем спасила јој је живот, али су јој остале рупе у ногама. Срећом, ткиво ће се временом попунити, па ће само остати ожиљци.

Андреса је сада највећи противник козметичких захвата којима је некада била опсједнута.

"Сада сам у могућности да кажем другим женама да сујета и љепота нису све на овом свијету. Ако ће им све ово послужити као пример и знак упозорења колико су такве процедуре опасне, онда ће све ово кроз шта сам ја прошла имати неки смисао", закључује млада водитељка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана