Aнђелину гуши Бредова љубав

Глас Српске
Aнђелину гуши Бредова љубав

Бред Пит дошао је да подржи супругу Aнђелину Џоли на премијери њеног новог филма "Salt" и црвеним тепихом прошетао са "тродневном брадицом". Након што је глумац прије седам дана обријао браду која га је мјесецима чинила ружнијим, медији су одмах јавили да се опет вратила она добро позната, секси верзија једног од најзгоднијих холивудских фаца.

Бреду је, изгледа, ипак дража она запуштена верзија самога себе па је поново почео да пушта браду. Aнђелина је за премијеру изабрала једноставну малу црну хаљину која је нагласила њену мршавост, а Бред је, иако у одијелу, дошао у лежерном издању.

Најновије вијести у вези са најславнијим холивудским паром су да се Aнђелина "гуши" и осјећа заробљеном у вези са Бредом.

- Дошли су у фазу када је она због тих осјећања већ заборавила каква је заиста особа. Постало им је јако досадно, посебно због вјечне теме Џенифер Aнистон, то јест њене упетљаности у Бредов живот. Стара Aнђелина одавно би прекинула ту тортуру, али глумица се сада стално нада да ће она и Брад ријешити проблеме - рекао је извор наводно јако близак пару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана