Aнђелинин булдог скочио на Џонија Депа

Глас Српске
Aнђелинин булдог скочио на Џонија Депа

Aнђелина Џоли "увалила" је свог булдога глумцу, који је једва извукао живу главу, пише њемачка штампа, а преноси "Мондо".

Џони Деп је у интервјуу за њемачки "TV Movie " открио да га је током снимања филма "Туриста" Aнђелина Џоли замолила да јој причува пса.

- Будала, пристао сам. Довела је Жака, џиновску животињу, која је страшно смрдјела. Рекао сам себи, добро, у питању је само једна ноћ, издржаћу. Све је било у реду док нисам уморан сјео на кревет и изуо ципеле. Жак, булдог који има најмање 90 килограма, скочио је на мене - рекао је глумац.

Додао је да га је Жак заскочио са леђа и почео буквално да скаче по њему.

- Када на вас навали булдог од 90 килограма који хоће да се игра, одједном вам се чини да има најмање 150 килограма. Једва сам преживио ту ноћ - рекао је глумац.

Он је открио и да, иако Џолијеву није знао одраније, са Бредом Питом има близак однос још од краја осамдесетих година прошлог вијека.

- Често смо током снимања излазили на вечеру, њих двоје, Ванеса и ја. Било је дивно гледати некога кога знаш више од 20 година како се претворио у фантастичног човјека, мужа и оца - рекао је Деп.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана