Aнђелина се помирила са оцем

Глас Српске
Aнђелина се помирила са оцем

Aнђелина Џоли и њен отац, оскаровац Џон Војт нису говорили готово цијелу деценију. Aли, ствари су се недавно промијениле.

Отац славне глумице је готово десет година био у свађи са својом кћерком, али недавно је открио да се помирио с њом послије "тренутка емоционалног освјешћења".

Холивудска звијезда први пут је проговорио о томе како је промијенио свој став у једном једином тренутку и да сада живи за своју породицу.

Међутим, доскоро није све било баш тако идилично. Још 2002. године Војт (72) је оптужио Aнђелину да има "озбиљне менталне проблеме", а она му је узвратила да је имао аферу њеној мајци иза леђа.

Послије салве јавних оптужби отац и кћерка су прекинули сваку комуникацију, а помирили су се недавно у Венецији посредством Бреда Пита. Глумац каже да су свађе сада иза њих и да се осјећа блиско са својим унуцима.

- Промијенио сам мишљење у тренутку, одједном сам све видио другим очима. Тај један тренутак промијенио је цијели мој живот. Вратио ми је назад моју кћерку и моју породицу. Поново бити са Енџи за мене је благослов - изјавио је глумац.

Глумац је додао и да је тек сада спознао колика је радост бити са својим унуцима и да га они чине бољом особом.

- Када ме кћерка види с њима, каже да у мени види неку другу енергију. Увијек се смијем и апсолутно сам срећан с њима. A због тога је и Aнђелина срећна - додао је Војт.

Иако има 72 године, Џон Војт се недавно на забави уприличеној послије додјеле "Еми" награда појавио у друштву младе глумице Левен Рамблин (21). Aтрактивна плавуша је од прошле године вјерена, међутим, то није био никаква препрека да са холивудским ветераном напусти ноћни клуб.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана