Анђелина неће Тарантина на свадби

Aгенције
Анђелина неће Тарантина на свадби

Анђелина Џоли и Бред Пит нису у свађи око тога како ће им изгледати свадбена торта, већ је ствар ипак мало "озбиљнија". Холивудска звијезда је свом будућем мужу забранила да позове неке од његових пријатеља на забаву.

Наиме, Анђелина је дала строге инструкције да Квентин Тарантино, Филип Сејмур Хофман и Џона Хил буду изостављени са списка гостију јер су познати по томе да претјерују са алкохолом.

Џолијева је упозорила да Питов најбољи друг Џорџ Клуни треба да контролише унос алкохола, односно вина на свадбеном пријему.

Према сазнањима магазина "The Sun ", Анђелина жели да свадба прође у најбољем реду, достојно холивудским звијездама. Џолијева вјерује да ће Квентин Тарантино и Џона Хил својим понашањем и претјераним конзумирањем алкохола изазвати скандал на слављу.

Ипак, изгледа да то нису једини проблеми. Славни пар се свађа и око избора кума. Лијепа глумица сматра да част треба да припадне њеном брату Џејмсу, док Бред Пит сматра да то треба да буде његов брат Даг.

Бред је недавно у интервјуу открио зашто се заљубио у Анђелину.

- Жена коју је јавност недавно боље упознала је жена коју ја познајем од самог почетка и у коју сам се заљубио. Анђелина је храбра и невјероватно снажна жена. Суочиће се са било каквим проблемом и већ га на неки начин ријешити - рекао је Пит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана