Aнђелина најплаћенија боља половина у Холивуду

Глас Српске
Aнђелина најплаћенија боља половина у Холивуду

Магазин "Холивуд лајф" пише да њежније половине холивудских парова "доносе хљеб у кућу".

Тако више од својих познатих момака, вјереника и супруга зарађују Aнђелина Џоли, Ким Кардашијан, Кети Пери и Жизел Бундшен.

Половина пара која "носи панталоне" када су финансије у питању је Aнђелина Џоли.

Глумица је у прошлој години, и даље захваљујући филмовима "Salt" и "Turista", зарадила 30 милиона, док је Бред Пит инкасирао "тек" 20 милиона долара.

Ким Кардашијан је у протеклој години зарадила шест милиона долара, готово два пута више од свог вјереника Криса Хамфриза, кошаркаша Њу Џерси Нетса (3,2 милиона).

Ситуација је иста и код музичко-глумачког пара Кети Пери и Расел Бренд. Пјевачица је у прошлој години зарадила 44 милиона долара од продаје албума, шест пута више од супруга Расела Бренда. Магазин "Форбс" је његово цјелокупно богатство процијенио на шест и по милиона долара.

Када је ријеч о Жизел Бундшен и њеном супругу Тому Брејдију, ствар је јасна. Жизел је годинама уназад најплаћенија манекенка на свијету - само прошле године је зарадила 45 милиона долара, док је играч Патриотса "на сто ставио" тек 31 милион.

Посљедњи познати пар у којем жена "зарађује за живот" су Кевин Бејкон и његова супруга Кира Сеџвик. Кира зарађује 275.000 долара по епизоди серије "The Closer", док звијезда "Футлуза" сједи код куће и чува дјецу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана