Анђелина: Колин бољи у кревету од Бреда

Агенције
Анђелина: Колин бољи у кревету од Бреда

Анђелина Џоли и Бред Пит су се посвађали јер је она наводно увриједила његову мушкост. Славна глумица је рекла свом бившим мужу, Билију Бобу Торнтону, да је Колин Фарел био бољи у кревету од Бреда.

Бред је сазнао да се Анђелини још свиђа Фарел када је чуо њен телефонски разговор са бившим мужем, глумцем Билијем Бобом Торнтоном. Од тада Бред тугу утапа у великим количинама алкохола и изгледа исцрпљено, како наводи његов близак пријатељ.

 - Бред је изашао из куће али се вратио јер је заборавио новчаник. Кад је ушао у њихову спаваћу собу, чуо је Анђелину како говори да је он сјајан човјек, али да је Колин најбољи љубавник којег је икада имала. Повјерила је Билију да је њен љубавни живот са Бредом захладио и да јој недостаје дивљи, страствени секс какав је имала са Колином - открио је пријатељ најљепшег холивудског пара.

Исти пријатељ тврди да је Бред послије тог разговора од Ађелине захтијевао да му каже све о својој вези са Колином. Глумица му је рекла да се заљубила у Колина јер је био опасан и спонтан.

 - Слала му је своје секси фотографије, остављала му вруће поруке на секретарици и писала експлицитна писма. Анђелина је признала како се надала да ће са њим имати будућност, укључујући брак и дјецу, али да Колин није био спреман на то - прича Бранђелинин пријатељ.

Анђелина није могла да порекне Бреду да је он заправо био њен други избор. Међутим, анонимни пријатељ сматра да је то само Анђелинин начин да Бреда направи љубоморним.

 - Тако га контролише. Она вјерује да напетост у њиховом односу држи Бреда заинтересованим. То су гестови којима му показује да је она на "возачком мјесту" - каже пријатељ популарног пара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана