Aнђелина и Бред се тајно вјенчали у Француској

Глас Српске
Aнђелина и Бред се тајно вјенчали у Француској

Aмерички глумац Бред Пит и глумица Aнђелина Џоли наводно су одлучили да послије шест и по година озваниче своју везу, преносе амерички таблоиди.

Њихово шесторо дјеце Медокс, Пакс, Захара, Шилох, Нокс и Вивијен су их коначно убиједили да озваниче своју везу и то нигдје другдје већ у Француској, рекао је неименовани извор једном америчком таблоиду. Aнђелина и Бред су се упознали и започели везу на снимању филма "Господин и госпођа Смит" 2004. године док је он још био у браку са глумицом Џенифер Aнистон.

Иако су медији више пута спекулисали о разлазу познатог пара, те се писало и да глумац жели да се помири са бившом партнерком Џенифер Aнистон, они су доказали супротно.

Наиме, холивудски глумац је недавно открио да би он и Aнђелина Џоли могли ускоро да се вјенчају, али тада није прецизирао ни вријеме ни мјесто вјенчања.

- Дјеца питају за брак. То им све више значи и мораћемо да размотримо то питање - рекао је глумац.

Пит је тада рекао и да он и Aнђелина ништа не скривају од дјеце, па чак и када је ријеч о њиховој жељи да проведу неко интимно вријеме.

- Нема тајни у нашој кући. Кажемо дјеци мама и тата иду сада да се љубе, а они су у фазону "Фуј", "одвратно" - рекао је недавно познати глумац.

Звијезда филма "Дрво живота" који подиже шесторо дјеце са својом дугогодишњом партнерком рекао је и да су му се приоритети доста промијенили од када је постао отац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана