Aнђелина и Бред се свађају због Обаме

Глас Српске
Aнђелина и Бред се свађају због Обаме

Приче о разводу једног од најпознатијих холивудских парова Aнђелине Џоли и Бреда Пита већ су неко вријеме актуелне, али овога пута дошло је до озбиљног размимоилажења у њиховим одлукама.


Бред Пит је изјавио да ће "штрајковати" ако Aнђелина Џоли заиста усвоји сироче из Сирије, како је и планирала.

- Он мисли да је Aнђелина луда, али је и свјестан тога да је немоћан у намјери да је заустави, ако она то заиста жели да уради. Бред се брине како ће изаћи на крај са седморо дјеце. Он је врло предан као отац, али стрес због тога свега тјера га у бијег - рекао је извор близак пару за за британски часопис "Ноњ".
Бред се брине што је пребрзо прешао из статуса безбрижног нежење до оца шесторо дјеце и осјећа се заробљено у тој улози. - Исцрпљен је због својих родитељских дужности и недостаје му самачки живот. То нимало не смета Aнђелини, која има пуне руке посла са дјецом и хуманитарним обавезама - рекао је блиски пријатељ пара.

Бред и Aнђелина се свађају чак и због америчког предсједника Барака Обаме. Aнђелина, која је УН амбасадор добре воље, наводно мрзи америчког предсједника.
- Не воли га. Заправо, мрзи га. Мисли да није искрен и да се само претвара да заступа идеје које промовише - рекао је извор близак глумици за "Us Weekly". Иако није републиканка, сматра да је Обама сплеткарош.

Са друге стране, Бред је Обамин присталица. Супротстављени ставови о предсједнику често доводе до жестоких свађа.

- Када је ријеч о политици, нимало не поштује Бреда. Ипак, то није разлог који би могао да их растави - пише " Us Weekly".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана