Aнђелина и Бред дијеле имовину

Глас Српске
Aнђелина и Бред дијеле имовину

Aђелина Џоли и Бред Пит потписали су уговор о подјели заједничке имовине и договорили се о детаљима око старатељства над њиховом дјецом, пише "News of the world". Пар се наводно договорио о заједничком старању над дјецом која ће живјети са Aнђелином.

Бранђелина ће имовину подијелити на два једнака дијела, а старатељство над њихово шесторо дјеце биће заједничко. Иако се пар никада није вјенчао, крајем прошле године посјетили су једног од најбољих адвоката у бракоразводним парницама и договорили детаље око подјеле 205 милиона долара за коју би документи требало да буду потписани овог мјесеца.

- Обоје ће учествовати у васпитању дјеце иако ће они живјети са Aнђелином. Не знам тачно када ће документи бити потписани, али се ради само о питању времена. Њих двоје неће остати заједно - рекао је неименовани извор за "Нењс оф тхе њорлд".

Пар се упознао 2004. на снимању филма "Мр. анд Мрс Смитх", а први пут су фотографисани у јавности идуће године, три мјесеца послије развода Бреда Пита и Џенифер Енистон. Глумац је касније рекао да се у Aнђелину заљубио још за вријеме снимања филма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана