Aнђелина Џоли све више опсједа Џонија Депа

Глас Српске
Aнђелина Џоли све више опсједа Џонија Депа

Супруга Џонија Депа, Ванеса Парадис, наводно је бијесна због све учесталијег дружења славног глумца и Aнђелине Џоли, која му не даје ни секунд мира и непрестано га зивка.

У почетку су били само колеге, но сада су постали пријатељи који не могу једно без другог и чују се сваки други дан.

Наиме, из сваког интервјуа Џонија Депа може се наслутити да му је филмска партнерка Aнђелина Џоли постала изврсна пријатељица, но то је за његову невјенчану супругу Ванесу Парадис постало неиздрживо.

- Aнђелина све чешће зове Депа да се договори о сусретима њихове дјеце, испитује гдје да иду, а однедавно се почела распитивати и за најбоље школе у Француској за своју дјецу - каже извор близак пјевачици.

Глумица планира цијело љето да проведе са дјецом у француском дворцу Миравал, који је само 20 минута вожње удаљен од имања Џонија Депа. Ванесино стрпљење отишло је у неповрат када је дознала да се Џоли сама позвала на тродневно крстарење Деповом јахтом овог љета, како би заједно прославили Дан независности.

Џони Деп наводно не престаје да хвали своју колегиницу из филма "Туриста", а овај пут се дивио њеној стрпљивости и на крају закључио да је она савршена мајка.

- Она је баш савршена мајка. Упркос слави и папарацима, који је опсједају на сваком кораку, увијек успијева да остане смирена. Када бих ја у тим условима морао изаћи на крај са шесторо дјеце, кад-тад бих завршио у затвору - закључио је недавно Деп, који са француском пјевачицом Ванесом Парадис има двоје дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана