Анђелина Џоли о разводу од Бреда Пита: изгубила сам себе

Agencije
Анђелина Џоли о разводу од Бреда Пита: изгубила сам себе

Глумица Анђелина Џоли недавно се и званично развела од глумца Бреда Пита с којим има шесторо дјеце – троје биолошке и троје усвојене.

Глумица је сада за један Француски магазин објаснила како се осјећала пред сам крај брака.

"Мало сам изгубила себе пред крај брака са Бредом. То је био компликован тренутак за мене, нисам могла да се препознам, претворила сам се у нешто што нисам. Осјећала сам се тако мало, ситно и небитно, иако се то није могло примијетити на мени, у себи сам се гушила", рекла је Анђелина и додала да је у том тренутку имала и здравствених проблема који су утицали на њену психу.

Међутим, глумица се сада осјећа боље труди се да буде добар примјер својој дјеци “како бих их научила шта да раде ако се нађу у сличној ситуацији”.

"Када прођете кроз све то осјећате велику количину среће. Кад се заврши срећни сте што сте живи и можете да кренете све из почетка", рекла је она, док је њен бившу супруг Бред Пит раније и сам прокоментарисао као се осјећао пред крај брака.

"Схватио сам да бјежим од истине и то болне истине. Нисам знао како да изађем на крај са тим, тражио сам било који изговор само да побегнем од те непријатне ситуације. Некада је то био алкохол, некада дрога, Нетфлиx, грицкалице, једносвано било шта", изјавио је раније глумац за ЦНН.

Подсјећамо, славни холивудски пар започео је романсу на снимању филма "Господин и госпођа Смит". Били су заједно више од 11 година, у браку двије године, а разишли су се у септембру 2016. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана