Анђелина Џоли добила старатељство над дјецом

Агенције
Анђелина Џоли добила старатељство над дјецом

Славна глумица Анђелина Џоли окончала је вишемјесечну борбу са Бредом Питом у вези са старатељством над њихово шесторо дјеце.

Иако развод званично није окончан, пар се споразумно договорио да Анђелина добије старатељство, а договор је постигнут у понедјељак.

Све је указивало на то да Анђелина и Бред неће лако постићи договор, али уз консултацију са надлежним институцијама они су успјели да пронађу рјешење како њихова дјеца не би патила.

Бред ће наставити да виђа дјецу уз надзор служби, а са њима ће такође посјећивати терапеута.

Пар је у понедељак у касним вечерњим часовима објавио да више неће давати изјаве о овој теми, међутим, за "Дејли мејл" је проговорио Анђелинин блиски пријатељ.

- Шесторо дјеце ће остати са Анђелином, а Бред ће наставити да их виђа. Одређивање посјета психотерапеуту је у интересу дјеце. Надамо се да је сада јасно да је ова одлука, као и сви догађаји који су претходили, учињена за добробит дјеце, а ово је веома осјетљива ситуација за цијелу породицу - рекао је извор.

Анђелина је од суда затражила пуно старатељство над дјецом након што је Бред наводно физички насрнуо на сина Медокса у авиону, а све након свађе бивших супружника. Међутим, полиција није успјела да утврди да је Бред намјерно насрнуо на сина. Анђелина је све до прекјуче имала привремено старатељство, а онда је постигнут договор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана