Анђелина Џоли: Болујем од Белове парализе

Агенције
Анђелина Џоли: Болујем од Белове парализе

Холивудска глумица Анђелина Џоли имала је можда најтежу годину свог живота: од медијски пропраћеног развода од Брада Пита до здравствених проблема. Али, ријешила је да из свега изађе јача него икад.

Оскаровка је открила како је њених шесторо дјеце, са којима сада живи у великој вили вриједној 25 милиона долара, поднијело развод.

- Све је ово било веома тешко за нас, чини се као да тек сада хватамо ваздух. Трудимо се да зацијелимо као породица - испричала је глумица и додала да су се ствари погоршале прошле године на снимању филма "First They Killed My Father".

Медији су извјештавали да је развод утицао на шесторо дјеце, но глумица каже да су они свјесни ситуације у којој се породица нашла.

- Наш начин живот није утицао негативно на нашу дјецу и драго ми је да можемо да им пружимо све ово. Израстају у шесторо дивних, паметних личности и веома сам поносна на њих - каже Ангелина.

Џолијева је у интервјуу открила и да пати од Белове парализе, привремене болести која паралише једну страну лица. Такође, развила је хипертензију, а има и проблема са кожом.

- Не знам да ли је због менопаузе или године коју сам имала. Жене себе стављају на посљедње мјесто када имају велике породице. Но, ријешила сам да преузмем контролу над мојим животом и здрављем. Породица ми је и даље на првом мјесту - открила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана