Aнђелина Џоли би да глуми Светлану Ражнатовић

Глас Српске
Aнђелина Џоли би да глуми Светлану Ражнатовић

Холивудска глумица Aнђелина Џоли тренутно се бави проучавањем биографије српске пјевачице Цеце Ражнатовић. Наиме, према ријечима извора током снимања филма "Земља крви и меда", Aнђелину је привукла Цецина животна прича, па би у неком будућем периоду вољела да тумачи њен лик.

- Aнђелина се, док је режирала филм који говори о дешавањима на нашим просторима, заинтересовала за Балкан, па је тако уочила и да је Цеца најпопуларнија пјевачица, не само у Србији, већ и у свим бившим југословенским републикама. Нарочито јој је било занимљиво то што Цецу слушају и Хрвати и Бошњаци, иако је њен супруг ратовао против њих - рекао је извор и додао да када је глумица видјела Цецине слике и спотове, увидјела је велику сличност између њих двије, па је пожељела да тумачи Цецин лик.

- Aнђелина је прво, боравећи у Сарајеву, имала прилику да чује Цецину музику, па се распитала о њој. Потом је видјела њене фотографије и спотове на "Јутјубу" и одмах је уочила да између ње и Цеце постоје сличности - обје су тамнокосе и витке, бујних груди и пуних усана, приближних година, па је јасно да би се то могло одлично искористити на филму. Осим тога, допало јој се што је Цеца мајка, будући да је и сама породична жена, а занимљива је и подударност њихових хороскопа - обје су Близанци и обје су рођене у јуну, (Aнђелина четвртог, а Цеца 14. јуна) - наглашава извор и додаје:

- Aнђелина је стекла статус суперзвијезде, па сада жели да се бави само пројектима који је заиста занимају, а биографски филмови су увијек изазовни, поготово када је у питању личност са тако узбудљивом животном причом као што је Цецина. Упркос томе што је претрпана обавезама, пуна је енергије и жели да се докаже на свим пољима. Што се сценарија тиче, Aнђелина не жели да се ослања на интернет и новинске чланке иако података о Цеци има доста и на енглеском језику, већ намјерава да, кад нађе времена, упозна нашу звијезду. Интересантан јој је и податак да је Цеца сада у кућном притвору, послије којег планира концерте широм свијета. Све то је одличан материјал за филм - нагласио је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана