Aнђелина била љубавница Ралфа Фајнса

Глас Српске
Aнђелина била љубавница Ралфа Фајнса

Џени Пол, аутор нове књиге "Brad Pitt and Angelina Jolie: The Ttue Story", која ће ускоро бити објављена, тврди да је Aнђелина била љубавница Ралфа Фајнса и Џонија Лија Милера у вријеме кад је упознала Брада.

Лијепа глумица наводно није одољела ни чарима старог шармера Мика Џегера, са којим се спетљала 1997, када се појавила у његовом споту "Anybody Seen My Baby". Мик је у то вријеме био ожењен Џери Хол. С њим је, тврди аутор књиге, поновно била 2003, када су виђени заједно у једном хотелу у Бангкоку.

Џени је наводно провела посљедњих шест година истражујући све о животу пара, разговарала је са људима који су им блиски, укључујући и Aнђелинину покојну мајку, са којом је глумица била јако блиска.

- Бред је рекао Aнђелини само неколико седмица послије почетка снимања филма "Господин и госпођа Смит" да је његов брак са Џенифер завршен у сваком погледу, осим на папиру и да је тако већ више од годину - рекла је Џени, која је о томе разговарала са неким ко је добро упућен у детаље њихове везе.

Бред је тада признао Aнђелини да су он и Џенифер само добри пријатељи и да чекају прави тренутак да службено објаве развод.

У књизи такође пише да су Бред и Aнђелина планирали да имају 13 дјеце, од којих би нека била усвојена, а нека биолошка. За разлику од досадашњих прича, које говоре да је Aнђелина главна у вези и да малтретира Бреда, наводно је сада он тај који одлучује о свему.

- Однос моћи у вези се промијенио. Aнђелина је у почетку "носила панталоне", али сада их носи Бред - тврди Џени Пол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана