Анђелина би да се уда што прије, свадба можда и у БиХ?

Агенције
Анђелина би да се уда што прије, свадба можда и у БиХ?

Лос Aнђелес - Након осмочасовне операције одстрањивања обје дојке из здравствених разлога, Анђелина планира да се уда за Бреда Пита, „што прије”, кажу извори блиски пару, преносе агенције.

- Енџи једва чека да се уда, а и дјеца их стално питају када ће се то десити. Бред је у гужви због промовисања филма “Свјетски рат З”, тако да се тачан датум још не зна, али Анђелина је рекла да ће свадба бити што је могуће прије. Они сматрају као да су већ у браку, међутим, важно им је да своју везу и озваниче – казао је пријатељ глумаца.

Пар се вјерио 2011. када је Бред поклонио Анђелини дијамантски прстен од пола милиона долара, а у новембру 2012. глумац је рекао да ће „ускоро” стати пред олтар.

Кад год да до тога дође, једно је извјесно – вјенчање ће бити приватно, у уском кругу породице и пријатеља.

Мјесто церемоније још увијек није одређено.

Пар не жели да то буде њихов дворац Миравал у Француској и тражи нову локацију која ће одговорити на њихове захтјеве безбједности и приватности.

Као УН амбасадор добре воље, Анђелина „пролази кроз фазе”, и хтјела би да се уда у некој од земаља у којима је позната по свом хуманитраном раду.

- Вјенчање у БиХ, Камбоџи или на Хаитију допринијело би глобалној заједници. Можда звучи претенциозно, али Анђелина искрено вјерује да треба то да уради. Хтјела би да свој добротворни рад на овај начин укључи у свој лични живот – рекао је пријатељ пара.

Пит: “Анђелина је херој”

Након Анђелининог отвореног писма у коме је објаснила разлоге за подвргавање двострукој мастектомији и Бред Пит је похвалио херојство своје вјеренице.

- Пошто сам био свједок из прве руке мислим да је Анђелинин избор, као и других жена које су учиниле исто, апсолутно херојски. Желим јој дуг и здрав живот уз мене и нашу дјецу. Ово је срећан дан за нашу породицу – рекао је он.

Анђелинин храбри потез поздравиле су и друге јавне личности које су прошле кроз слично искуство: ТВ водитељка Џулијана Ранчић, Шерон Озборн, Шерил Кроу и Кристина Еплгејт.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана