Андерсон дизајнер године

Агенције
Андерсон дизајнер године

Национална опера у Лондону била је домаћин "British Fashion Awards", а осим дизајнера, модела и људи из свијета моде, на црвеном тепиху појавиле су се и многе друге познате личности.

Дизајнери, креативци и модели окупили су се у понедјељак увече како би Британско модно вијеће прогласило најбоље од најбољих на подручју британске моде.

Дизајнер који с правом може трљати руке је Ј. В. Андерсон, који је проглашен најбољим дизајнером и за женску и за мушку моду. Неки побједници већ су били познати, попут Alessandra Michaela као најбољег интернационалног дизајнера, Nicka Knighta за модног креативца, те Карла Лагерфелда за изузетна достигнућа у моди.

Најбољим моделом проглашена је Jourdan Dunn, а најбоља креативна кампања долази с потписом куће "Burberry".

У категорији дизајнера модних додатака добитница је била омиљена селебрити креаторка Charlotte Olympia, а најуспјешнијим брендом ове године проглашена је кућа "Stella McCarteny".

На додјели британских награда појавили су се бројни познати Британци попут Дејвида и Викторије Бекам, Џорџије Мај Џегер, Кристофера Бејлија, Алексе Чанг, али и свјетски модни дизајнери попут Марија Тестина, Лене Перминове и Карла Лагерфелда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана