Aнабела учинила Младена љубоморним

Глас Српске
Aнабела учинила Младена љубоморним

Пјевачица Aнабела Буква на отварању новог београдског клуба појавила се у друштву Бојана Рапаје, који сву ноћ није скидао руке с ње. Иако јој је он најбољи пријатељ, пјевачицином бившем дечку, манекену Младену Радуловићу нимало није било свеједно док је гледао те сцене.

Додири око струка, шапутања и припијена тијела која су пратила ритам музике у манекену су изазвали љубомору. Колико год се трудио да изгледа расположено у друштву згодних дјевојака, неријетко га је поглед одавао. Кроз масу је зурио у своју некадашњу велику љубав, која се миловала с другим. Као да је хтио да приђе, али није смио.

Aнабела каже да уопште није примијетила да је Младен гледа из прикрајка. У ствари, она каже да га уопште није примијетила!

- Нисам обратила пажњу на то. Била је гужва и тек кад смо кренули, видела сам да је и Младен ту у некој својој причи. Нисам баш била у фазону да идем кроз гужву да се поздрављам. Дошла сам ту са својом екипом, због неких пријатеља и ми смо се одлично провели - рекла је денсерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана