Анабела с милионером, а Гаги једва преживљава!

Ало
Анабела с милионером, а Гаги једва преживљава!

"Неком је живот мајка, а неком маћеха" често је коришћена изрека, а примењива је, како истичу поједини медији, од скоро и на Гагија Ђоганија, коме баш и не иде у животу, те док његова биша супруга Анабела Буква ужива у љубави са босанским бизнисменом Андрејем Атијасом, са којим се и вјерила, денсер једва спаја крај с крајем и живи у гарсоњери поред пијаце.

Наиме, како је објавио недељник "Стар", Гаги се налази у веома тешкој финансијској ситуацији, што потврђује и чињеница да живи у гарсоњери на видиковачкој пијаци. Међутим, денсер тврди да је истина другачија:

- Од када сам се развео од Анабеле, против мене се води медијска хајка! Не, ја не живим у тој гарсоњери поред пијаце, већ у елитном делу Видиковца. Живим са девојком, а гарсоњеру издајем. Можда су ме усликали кад сам ишао по кирију. У браку са Анабелом стекао сам три стана, поделили смо се и имам где да живим. И није истина да не радим, радим, само мање него раније - изјавио је Гаги за "Ало!".

Међутим, њега је у априлу екипа емсије "Папарацо лов" уснимила испред спорне гарсоњере на пијаци, и то у тренутку када је откључавао врата, а да ли је провјетравао, улазио док станари нису ту, или пак ту живи, зна само он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана