Ана Штајдохар: Тужна сам што смо изгубили бебу

Агенције
Ана Штајдохар: Тужна сам што смо изгубили бебу

Београд - Пјевачица Ана Штајдохар и њен супруг, саксофониста Никола Демоња, који заједно наступају у емисији “Вече са Иваном Ивановићем” иза себе остављају дане неизвјесности и бола.

Брачни пар музичара, који је вјенчање уприличио прије годину дана, недавно се суочио са великим губитком. Ана Штајдохар изгубила је бебу у другом мјесецу трудноће, што је пореметило ток њиховог живота. Ипак, Ана и Никола покушавају да преброде тежак период и да са вјером у боље дане наставе да се баве својим послом.

Београђанка, која је недавно снимила спот за своју нову песму “Неко као ти”, љубазно је потврдила је да је изгубила бебу.

- Изгубила сам бебу. Не знам шта бих о томе више рекла. Не знам због чега се то десило. Тужна сам. Живот иде даље, и туга ће с временом спласнути, прокоментарисала је лијепа пјевачица.

Некадашња пјевачица групе “ТАП 011” вијест да ће постати мајка повјерила је само најближим пријатељима и члановима породице, будући да се радило о раној трудноћи, али је та информација доспјела у медије.

Упркос немилом догађају и болу који још није минуо, Ана с оптимизмом размишља о наредном периоду, не дозвољавајући да је туга преплави.

- За сада смо нас двоје породица, али свакако имамо жељу да постанемо родитељи, да осетимо и тај ниво блискости, рекла је Ана. Њен супруг је додао:

- Ја једва чекам да добијемо бебу. Радујем јој се унапред, кад год дошла, рекао је Никола.

И поред губитка бебе коју су жељно чекали, по природи оптимисти и борци, Ана и Никола ће заједничким снагама, прије свега љубављу и подршком, једно другоме бити ослонац и брзо пребољети немили догађај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана