Aна приведена због напада на полицајце

Глас Српске
Aна приведена због напада на полицајце

Пјевачица Aна Николић приведена је синоћ у полицијску станицу на тријежњење, јер је у себи имала преко два промила алкохола, преносе агенције. Приликом контроле исправа и њеног стања, Николићева је вријеђала полицајце, а ноћ је провела у полицијској станици у Раковици.

Aна Николић је у сриједу, заједно са сарадницима, снимала спотове у Пожаревцу. Послије радног дана друштво је одлучило да се мало опусти у Београду и да прослави завршене послове. Међутим, по повратку из ноћног провода Aну је зауставила полиција. Како пјевачица тврди, она је сједила на сувозачевом мјесту, док је возилом управљао њен рођени брат Марко. Са полицајцима је започета расправа која се убрзо претворила у свађу, али и вријеђање. Због настале ситуације обоје су заједно са пријатељима који су се у том тренутку нашли у возилу, приведени у полицијску станицу гдје су преноћили.

- После снимања спота желели смо да прославимо успех. Било нас је двадесетак и сви смо мало попили. Мој брат Марко је возио, док сам ја седела на сувозачевом месту. Зауставила нас је полиција, Марко је почео да се свађа са њима, а ја сам само желела да заштитим брата па сам се и ја посвађала са полицајцима. Приведена сам због напада на полицајце, а Марко због напада и вожње у пијаном стању. Марко, неколико наших пријатеља и ја провели смо ноћ у полицији. Ма, није се десило ништа страшно, па сви смо живи људи - рекла је Aна.

Ово није први пут да је Aна Николић имала проблема са полицијом. Прије четири године Aни су писали казну због вожње у пијаном стању.

- Полиција ме је те вечери два пута заустављала, и када су хтели да ме зауставе трећи пут, мислила сам да је у питању скривена камера и почела сам да бежим. Стварно сам мислила да ћу им умаћи, али није била шала у питању. Полицијска патрола нас је стигла. Узели су ми податке и рекли да морају да поднесу пријаву зато што сам бежала. Чула сам и да је казна за то огромна. Врло брзо смо нашли компромисно решење, па су полицајци написали да сам била пијана - објаснила је тада Aна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана