Aна Николић спремна за материнство

Глас Српске
Aна Николић спремна за материнство

Вјереник Aне Николић, Драган Т. из Подгорице. већ има кћерку из ванбрачне везе, сазнају поједини београдски медији! Тако ће пјевачица, чим ступи у најављени брак, имати прилику да се опроба као мама.

- Драган има прелепу девојчицу из везе са својом суграђанком, с којом се разишао пре него што су успели да стигну до олтара - каже саговорник близак Aнином вјеренику.

С обзиром на то да је црногорски бизнисмен Николићевој већ даровао вјеренички прстен, ускоро би њих двоје требало да стану на луди камен, а Aна је изјавила да јој нимало не смета прошлост њеног изабраника.

- Уживам у љубави с Драганом и подразумева се да сам упозната с његовом прошлошћу. Наравно да немам никакав проблем с тим што има дете. Aпсурдно је уопште полемисати о нечему тако лепом као што су деца - рекла је Aна.

Подсјетимо да је почетком маја прошле године у јавност доспјела информација да је Aна Николић усвојила малог Јапанца. Међутим, онда су поједини београдски медији открили да је Мики, како га је звала, заправо Кинез.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана