Aна Николић хтјела да прошверцује игуану

Глас Српске
Aна Николић хтјела да прошверцује игуану

Поп пјевачица Aна Николић је провела три седмице с вјереником Драганом Т. у Сингапуру и Малезији, а од особља хотела је добила на поклон кућног љубимца - игуану, коју је покушала да донесе у Србију, али у томе није успјела, јер јој на аеродрому нису дозволили да је унесе у авион!

Наиме, пјевачица није успјела да нађе довољно велики кавез за транспорт поменутог гмизавца, будући да је ријеч о већем примјерку ове егзотичне врсте.

У жељи да чују да ли је ова информација тачна, новинари појединих београдских медија су позвали популарну Параћинку која је рекла да је имала жељу да доведе игуану у Београд и да јој да српско име.

- Истина је да сам добила на поклон игуану. Чим сам је угледала, одмах ми се допала, дивна је била, али нисам успела да је донесем у Србију на моју велику жалост. Када сам кренула у Београд, морала сам игуану да вратим у хотел. Велику сам жељу имала да ми тај гмизавац постане кућни љубимац и да му дам српско име Петросава. Да буде права српска игуана - изјавила је Николићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана