Ана на турниру,Швајни са манекенкама

Агенције
Ана на турниру,Швајни са манекенкама

Док тенисерка Ана Ивановић борави у Штутгарту због турнира, њен момак, фудбалер Бастијан Швајнштајгер, ужива са манекенком Тони Гарн.

Манекенка, која је недавно била са Леонардом Дикапријем у вези, испод слике са Швајнијем, која је настала у Анином одсуству, а на којој је он храни, написала је: “Басти, хвала ти што си нам показао омиљено мјесто у граду!”

Многи се питају да ли је то разлог због којег Ана губи мечеве и да ли ће сада промијенити мишљење које је недавно подијелила са јавношћу да у посљедње вријеме често размишља  о мајчинству и да би вољела велику породицу.

- Желела бих да имам децу. Најмање троје деце. То је веома битно за мене и о томе често размишљам. Такође, поред деце, уверена сам да ће тенис увек бити део мог живота - испричала је Ана.

Она и њемачки фудбалер су у вези већ неколико мјесеци, али Ана није хтјела да открије да ли ће са њим почети заједнички живот.

Доказ да се Ана заиста заљубила је и чињеница да ни поред густог пословног распореда не запоставља приватни живот.

- Рекла бих да имам времена за изласке са правом особом. Лоша страна мог посла је то што много путујем и што због тога немам времена да се дружим као људи који раде канцеларијске послове. Не упознајем баш много момака - рекла је једном приликом Ана.

Шта ће се дешавати у вези овог славног пара послије ових фотографија вјероватно ће ускоро процурити у јавност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана